sporten met zuurstof op een fiets

HYPERMAX OXYGEN

15 minuten om je gezondheid, conditie en algehele welzijn te transformeren

Bij OxyBooster doe je een workout op de fiets die bestaat uit een intervaltraining van 15 minuten, 3 minuten in normaal tempo en vervolgens 30 seconden versnellen. Dit alles terwijl je met een zuurstofmasker verbonden bent aan een zuurstofreservoir van 900 liter pure zuurstof (93%).

HyperMax Oxygen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Exercise With Oxygen Therapy (EWOT) EWOT is het inademen van hogere zuurstofconcentraties tijdens inspanning. Tot voor kort waren eenvoudige zuurstofmaskers, die rechtstreeks op een zuurstofgenerator waren aangesloten, de beste methode om gebruikers van zuivere zuurstof te voorzien. Deze zuurstofgeneratoren produceren echter maximaal 10 liter zuurstof per minuut (LPM), terwijl een gezonde volwassene tijdens het sporten gemakkelijk 60 à 70 LPM kan ademen. Dit zorgt ervoor dat de 93% zuivere zuurstof uit de generator wordt gemengd met lucht uit de algemene omgeving, waardoor de zuurstofzuiverheid minder wordt en het rendement beperkt. Dit probleem is opgelost met de komst van HyperMax Oxygen. HyperMax Oxygen gebruikt een medisch gekwalificeerde zuurstofgenerator om een zuurstofreservoir te vullen dat 900 liter zuurstof kan bevatten. Aan dit reservoir wordt een high flow zuurstofmasker bevestigd. Met dit masker op kunnen gebruikers 93% zuurstof inademen zonder onzuiverheden uit de omgeving binnen te krijgen. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat gebruikers alleen zuurstof inademen vanuit het reservoir terwijl de uitgeademde CO2 via een andere poort naar buiten wordt geblazen.


DE VOORDELEN VAN ZUURSTOF

Diensten

MAXIMALE ENERGIE

Stel je voor dat je een gestage stroom van vernieuwende energie voelt vanaf het moment dat je wakker wordt. HyperMax kan een fysieke en mentale boost geven zonder je dagelijkse kopje koffie.


BETER UITHOUDINGSVERMOGEN

Een goed uithoudingsvermogen is essentieel om het dagelijks leven te doorstaan ​​zonder dat je je uitgeput voelt. Ervaar een beter mentaal en fysiek uithoudingsvermogen met de HyperMax Oxygen.

SNELLER HERSTEL

Hoe goed voelt het om schone, frisse lucht in te ademen als je uitgeput bent of je je vermoeid voelt? Stel je voor hoeveel beter het voelt om zuurstof in te ademen die 300% zuiverder is dan wat je nu inademt.


VERBETERD IMMUUNSYSTEEM

Het hebben van een sterk immuunsysteem is van cruciaal belang om gezond te blijven. HyperMax Oxygen kan jouw immuunsysteem een flinke boost geven.


BETERE NACHTRUST

Een goede dag is niet mogelijk zonder een goede nachtrust. Klanten die de HyperMax gebruiken, melden dat ze langer en vaster slapen en zich beter voelen als ze wakker worden. Een direct resultaat van zuurstof met een hogere zuiverheid.MENTALE HELDERHEID

Geestelijk welzijn is essentieel om beter te kunnen functioneren. Voel je je de laatste tijd een beetje down? Je zult je mentaal een stuk lichter voelen en dingen duidelijker zien door de inname van 93% verhoogde zuurstofzuiverheid.

sporten met zuurstof

HET SYSTEEM

HyperMax Oxygen is een gepatenteerd zuurstoftoedieningssysteem voor het verbeteren van de gezondheid en sportprestaties, dat is ontworpen om het lichaam te vullen met 300% meer zuurstofzuiverheid dan de 21% die je nu inademt. Het systeem is professioneel getest in een klinische omgeving.

sporten met zuurstof

HET RESULTAAT

Voel je beter. Denk helderder na. Ervaar de energie- en herstelboost die zuurstof met een hoge zuiverheid kan leveren. Zuurstof is brandstof voor de cel. Bekijk de resultaten die alleen kunnen worden bereikt met superieure brandstof.

sporten met zuurstof op een fiets

DE WETENSCHAP

Sporten met zuurstoftherapie (EWOT) heeft een decennialange staat van dienst op het gebied van veiligheid en positief meetbare voordelen. Het inademen van zuurstof met hogere zuiverheid tijdens het sporten kan een verbeterd welzijn voor mensen van alle leeftijden betekenen.