"DE VOORDELEN VAN EWOT OP HET HART"

Verbeterde zuurstoftoevoer: 
EWOT kan helpen om de zuurstoftoevoer naar het lichaam te verhogen, inclusief naar de hartspier. Dit kan helpen bij het verbeteren van de algehele zuurstofvoorziening van het hart, wat essentieel is voor een goede werking van het orgaan.

Versterking van het cardiovasculaire systeem: 

Door regelmatig EWOT te beoefenen, kan de cardiovasculaire conditie verbeteren. Dit kan resulteren in een sterker hart, dat efficiƫnter bloed kan pompen en de bloeddruk kan helpen reguleren.

Verhoogde uithoudingsvermogen: 
EWOT kan helpen bij het opbouwen van de algemene conditie en het uithoudingsvermogen. Een sterker hart kan meer bloed pompen met minder inspanning, wat de algehele gezondheid van het hart ten goede komt.

Verbeterde bloedcirculatie: 
De extra zuurstofinname tijdens EWOT kan de bloedcirculatie verbeteren, wat kan bijdragen aan het voorkomen van verstoppingen in de bloedvaten en het verminderen van het risico op hartaandoeningen.

Stressvermindering: 
Regelmatige lichaamsbeweging, zoals EWOT, kan helpen stress te verminderen. Langdurige stress kan schadelijk zijn voor het hart, dus stressvermindering kan indirect de gezondheid van het hart ten goede komen.

    Het is belangrijk op te merken dat EWOT geen vervanging is voor medische behandelingen voor hartaandoeningen of andere medische aandoeningen. Mensen met bestaande hartaandoeningen of andere gezondheidsproblemen moeten altijd eerst met hun arts overleggen voordat ze aan een nieuwe therapie beginnen, inclusief EWOT. Een arts kan beoordelen of EWOT geschikt is en advies geven over hoe het veilig kan worden beoefend.